Showing all 3 results

  • De Wormer Lantaarnlamp 213cm

    Klassieke tuinlantaarn, een eyecatcher in iedere tuin. De lantaarn is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke voorzien is van een dubbellaagse poedercoating. Het armatuur wordt geleverd met E27 fitting. Dus LED geschikt. Al onze producten zijn CE gekeurd en hebben minimaal 3 jaar fabrieksgarantie.

  • Nottingham Lantaarn set 3x

    Prachtige stijlvol klassieke handgemaakte Notthingham lantaarnpaal (set van 3) met laddersteun en vierkante lantaarnkap. Deze set lantaarnpalen van KS Verlichting heeft een hoogte van 213 cm. De Nottingham is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien is van een dubbellaagse poedercoating. De heldere beglazing zorgt voor prachtig verspreid licht. Voor het verzenden van…

  • Nottingham Lantaarnpaal

    Prachtige klassieke handgemaakte Lantaarnpaal Nottingham van KS Verlichting met een hoogte van 213 cm. De Nottingham is geheel uitgevoerd in een hoogwaardige kwaliteit aluminium, welke voorzien is van een dubbellaagse poedercoating. De heldere beglazing zorgt voor prachtig verspreid licht. Combineer met de stevige verankeringspaal Spie 1 om de Lantaarnpaal veilig te verankeren in je tuin.