Showing all 4 results

 • Calais wandlamp

  Prachtige stallamp Exclusieve vormgeving. Handgemaakte buitenverlichting voor aan de muur. Uitgevoerd met een rond koperen deksel en een robuuste stoere hoogwaardige kwaliteit aluminium muursteun. Deze buitenlamp wordt standaard uitgevoerd met echt glas. En is voorzien van een E27 fitting. Hierdoor is deze stallamp ook geschikt voor LED. Deze buitenlamp wordt direct uit voorraad geleverd.

 • K3A lantaarnkap

  De K3A is een prachtige klassiek vormgegeven buitenlamp van KS Verlichting. De verlichting van KS zijn handgemaakte kwaliteitsproducten en staan bekend om hun hoogwaardige afwerking en het gebruik van kwalitatief duurzame materialen. In de lantaarnkappen wordt standaard gebruik gemaakt van een E27 porseleinen fitting waardoor de buitenlamp geschikt is voor energiezuinige en zelfs LED lampen….

 • Klassieke muurlamp Singel M

  De Singel M is een prachtige klassieke buitenlantaarn voor aan de muur met een exclusieve nostalgische uitstraling in Oud Hollandse stijl. Een kwaliteit gevellantaarn – buitenlamp van het merk KS Verlichting. Een aanwinst voor het stijlvol afwerken van jouw pand. Deze klassieke buitenlantaarn heeft een hoogte van 68 cm, is 22 cm breed en komt…

 • Praag XL Sokkel

  Een echte topper! De Praag XL Sokkellamp. Deze prachtige sokkellamp heeft een kubistische vormgeving en een exclusieve uitstraling. Een prachtige buitenlamp voor bijvoorbeeld een jaren dertig woning. Vervaardigd uit aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating (gepantserde laklaag). Hoogwaardige kwaliteitsverlichting van het merk KS Verlichting.   Stijlvolle en trendy vormgegeven sokkellamp met een strak design….