Showing all 8 results

 • Buitenlamp vierkant zwart Vondel A

  De Vondel A is een klassieke stijl buitenlamp voor aan een muur, wand of gevel. De Vondel A wandlamp buiten heeft een sierlijke steun met mooie ronde vormen. Deze ronde vormen komen zien we aan de bovenkant terug van de Vondel lantaarn kap, wat bijdraagt aan een prachtig geheel. De buitenlamp Vondel A is een…

 • Java Tuinlamp Ø25cm

  Ambachtelijk vervaardigde tuinlamp, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. De bol is vervaardigd van polycarbonaat en is weersbestendig. De lamp wordt geleverd met een E27 fitting. Dus LED geschikt. Het armatuur is werkelijk een plaatje in iedere tuin!

 • K7A + kronen zeskante kap

  Deze klassieke zeskante buitenlamp met kronen is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien van een dubbellaagse gepantserde laklaag. Het armatuur wordt geleverd met E27 fitting dus LED geschikt. Deze lamp wordt exclusief vierkant sokkelplaatje geleverd. Deze kun je apart bij de lamp bestellen.

 • K7A zeskante kap

  Deze klassieke zeskante buitenlamp is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien van een dubbellaagse gepantserde laklaag. Het armatuur wordt geleverd met E27 fitting dus LED geschikt. Deze lamp wordt exclusief vierkant sokkelplaatje geleverd. Deze kun je apart bij de lamp bestellen.

 • Madeira 3 Tuinlamp Ø25cm

  Ambachtelijk vervaardigde tuinlamp, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aluminium, die voorzien is van gepantserde poedercoating. De bol is vervaardigd van polycarbonaat, en is weersbestendig. De lamp wordt geleverd met een E27 fitting. Dus LED geschikt. Het armatuur is werkelijk een plaatje in iedere tuin!

 • Monnickendam L

  Klassieke buitenlamp, vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en wordt geleverd met een koperen deksel. De aluminium steun is voorzien van een dubbellaags poedercoating. De lamp beschikt over een E27 fitting. Dus ook geschikt voor LED. Een plaatje voor aan de gevel.

 • Nice Ambachtelijke Buitenwandlamp Ø 30

  Breng een vleugje tijdloze elegantie en warme ambiance naar je buitenruimte met de “Nice” buiten wandlamp. Geniet van de subtiele schoonheid en stijlvolle uitstraling die deze lamp aan je gevel toevoegt. Met zijn opaal witte bol van 30 cm diameter en hoogwaardige Acryl, is dit niet zomaar een lamp; het is een kunstwerk op zichzelf,…

 • Placeholder

  Pantar Tuinlamp

  Nostalische terraslamp vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en voorzien van een dubbellaagse poedercoating. De kap is voorzien van een koperen deksel welke op aanvraag ook in kleur meegecoat kan worden. De lamp wordt standaard uitgevoerd met een E27 fitting, welke hem geschikt maakt voor LED verlichting.