Showing all 4 results

 • Inbouwspot Silicon 2 LED buitenlamp

  De inbouwspot Silicon 2 is zeer geschikt om toe te passen als accent- en als sfeerverlichting. Dit armatuur is stijlvol vormgegeven en is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Silicon 2 is erg compact en daardoor op vrijwel iedere plek te gebruiken!  De voorzijde van de inbouwspot is gemaakt van borosilicaatglas ook wel “hard glas” genoemd….

 • Plafondspot Ariel brons

  Exclusieve plafondspot, de Ariel plafondspot is een inbouwspot in een unieke kleur. De Ariel is vervaardigd van de beste kwaliteit messing en bewerkt tot de kleur vintage brons. De diameter van de plafondplaat bedraagt 15 centimeter, de lamp is 8 centimeter hoog. De inbouwmaat is ca. 6 cm.  Het armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.

 • Plafondspot Ariel Zwart

  Exclusieve plafondspot, de Ariel plafondspot is een inbouwspot in een unieke kleur. De Ariel is vervaardigd van de beste kwaliteit messing en bewerkt tot de kleur vintage zwart. De diameter van de plafondplaat bedraagt 15 centimeter, de lamp is 8 centimeter hoog. De inbouwmaat is ca. 6 cm. Het armatuur wordt exclusief lichtbron geleverd.

 • Wandspot LED Shadow buitenlamp downlighter

  De wandspot LED Shadow downlighter is zeer geschikt om toe te passen als accent- en als sfeerverlichting. Dit armatuur is stijlvol vormgegeven en is vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit aluminium. De Shadow downlighter is erg compact en daardoor op vrijwel iedere plek te gebruiken!  Deze downlighter wordt geleverd inclusief vaste LED lichtbron en heeft een…