Showing 1–16 of 188 results

 • Geesa AIM glashouder met glas chroom

   51,70

  Het zijn de kleine dingen die het leven leuk maken. Deze Geesa glashouder mét glas uit de AIM-collectie kenmerkt zich door zijn zachte rondingen in combinatie met stoere, soepele lijnen. Een lust voor het oog en daarnaast eenvoudig te monteren. Installateurs en gebruikers over de hele wereld loven het ontwerp.

 • Geesa AIM handdoekhaak dubbel chroom

   51,70

  Deze dubbele haak van Geesa uit de AIM-serie past met zijn strakke lijnen in ieder interieur. Design, functionaliteit en duurzaamheid komen perfect samen in dit stijlvolle ontwerp van Joanna Boothman Design. Creëer een eigentijdse look in de badkamer en combineer dit item met de accessoires uit de AIM-collectie.

 • Geesa AIM handdoekrek 65cm chroom

   65,00

  Deze handdoekhouder uit de serie AIM brengt een beetje spanning in het leven. De stoere, soepele lijnen zorgen voor continuïteit en evenwicht. Laat je fantasie de vrije loop en vind spannende combinaties in de badkamer. Veelzijdig en eenvoudig te installeren: hét uitgangspunt bij dit ontwerp van Joanna Boothman Design.

 • Geesa AIM toiletborstel met houder chroom met zwarte borstelkop

   53,70

  Uitblinker door eenvoud in ontwerp én installatie. Installateurs en gebruikers zijn te spreken over de eenvoudige montage van deze Geesa AIM toiletborstelhouder. Dit zorgt voor gemak en comfort. De neutrale cilindervormige houder past in elk badkamerinterieur: in woningen thuis of in hotels over de hele wereld.

 • Geesa AIM toiletrolhouder zonder klep dubbel chroom

   53,70

  Dat modern niet saai hoeft te zijn bewijst deze dubbele toiletrolhouder van Geesa AIM. Hier creëren symmetrie met de speels gebogen uiteindes het juiste spanningsveld tussen strak en dynamisch. Minimalistisch design met een maximale uitstraling. Zo berg je jouw wc-rollen stijlvol op.

 • Geesa AIM zeephouder met schaal chroom

   51,70

  Creëer mogelijkheden met dit glazen zeepplateau van Geesa AIM. Hij blinkt uit door zijn eenvoud in ontwerp én installatie en vormt dé balans tussen duurzaamheid en comfort. Uitstekend te combineren met vierkante én ronde badkameraccessoires.

 • Geesa Basket douchemand 19cm chroom

   48,00

  Zie het lichte lijnenspel van deze douchemand van de Geesa Basket serie. Het is niet alleen het compacte design dat aantrekt, ook het gebruiksgemak. Er blijft geen water in liggen, het doucherekje spoelt zichzelf als het ware schoon. Al vele jaren een graag gezien item in hotels.

 • Geesa Basket douchemand 23,9cm chroom

   60,00

  Douchemanden heb je in allerlei vormen en grootte. Deze mand kenmerkt zich door ranke afmetingen en een esthetisch lijnenspel. Perfect voor kleine doucheaccessoires. Graag gezien in hotels en cruiseschepen wereldwijd.

 • Geesa Basket zeephouder chroom

   28,21

  De zeephouder is een van de klassiekers van de Geesa Basket serie. In 1930 begon Geesa met de productie van zeepbakjes. Deze bakjes zijn het toonbeeld van functionaliteit en design. Niet alleen handig in gebruik maar dankzij het eigentijdse design al jaren geliefd in hotels en cruiseschepen wereldwijd.

 • Geesa Comfort & Safety douchezitje opklapbaar wit

   158,99

  Het opklapbare douchezitje uit de Geesa Comfort & Safety serie is uitgevoerd in de kleur wit en biedt extra ondersteuning en comfort tijdens het douchen. Het zitje kan eenvoudig omhoog geklapt worden wanneer deze niet wordt gebruikt . De maximale belastbaarheid is 120 kg. De Geesa Comfort & Safety collectie biedt houvast in stijl. Vormgegeven…

 • Geesa Comfort & Safety wandbeugel 30cm chroom/zwart

   78,00

  De wandbeugel van 30 cm uit de Geesa Comfort & Safety serie is uitgevoerd in de kleur chroom en biedt extra ondersteuning en comfort. De ergonomische veiligheidsgreep heeft een diameter van 25 mm en kan zowel horizontaal, verticaal als diagonaal aan de muur bevestigd worden. De maximale belastbaarheid bedraagt 150 kg. Daarnaast is deze wandbeugel…

 • Geesa Comfort & Safety wandbeugel 90° – rechts chroom

   180,00

  De wandbeugel 90º uit de Geesa Comfort & Safety serie is uitgevoerd in de kleur chroom en biedt extra ondersteuning en comfort. De ergonomische veiligheidsgreep heeft een diameter van 25 mm en een maximale belastbaarheid van 150 kg. De veiligheidsgreep is uitgerust met 2 donkergrijze antislip handvatten voor meer veiligheid. De Geesa Comfort & Safety…

 • Geesa Comfort & Safety wandbeugel 90cm chroom

   124,00

  De wandbeugel van 90 cm uit de Geesa Comfort & Safety serie is uitgevoerd in de kleur chroom en biedt extra ondersteuning en comfort. De ergonomische veiligheidsgreep heeft een diameter van 25 mm en kan zowel horizontaal, verticaal als diagonaal geplaatst worden. De maximale belastbaarheid bedraagt 150 kg. De Geesa Comfort & Safety collectie biedt…

 • Geesa Frame douchemand 21cm wit/chroom

   49,69

  Het speelse lijnenspel maakt deze diepe Geesa Frame douchemand een unieke verschijning. Het houdt alle verzorgingsproducten op één plek én binnen handbereik. Dankzij de sleuven biedt dit product elementen van karakter en slimme opbergoplossingen. Bekroond met de iF Design Award 2019.

 • Geesa Frame douchemand 21cm zwart

   54,50

  Het speelse lijnenspel maakt deze diepe Geesa Frame douchemand een unieke verschijning. Het houdt alle verzorgingsproducten op één plek én binnen handbereik. Dankzij de sleuven biedt dit product elementen van karakter en slimme opbergoplossingen. Bekroond met de iF Design Award 2019.

 • Geesa Frame douchemand/planchet 25cm zwart

   36,30

  Innovatief, multifunctioneel én tijdloos design. Maak kennis met deze multibasket of planchet uit de Geesa Frame serie en kies je eigen manier van monteren. Een ruime basket of een dubbele plank? Met deze slimme en stijlvolle opbergoplossing is alles mogelijk. Niet voor niets bekroond met de iF Design Award 2019.